Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útdíj kalkulátorok képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Útdíj kalkulátorok - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Útdíj kalkulátorok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az MKFE kalkulátora

Az MKFE kalkulátora

Válassza ki a jármű kategóriáját, típusát, és egyéb adatait. Az adatokat el is mentheti. Ezt követően térképen, útvonaltervező segítségével tudja kiszámítani az összeget, amennyit az adott szakaszon, illetve szakaszokon fizetnie kell.

Az útdíj kiszámítása

Az útdíj kiszámítása

A 2013. december 1-jén életbe lépő 65/2013. (X. 31.) NFM rendelet miatt a HU-GO rendszerben új térképadatbázis kerül bevezetésre. Weboldalunk december 1-jétől az új adatbázist használja, emiatt az átállás után számított összegek eltérhetnek a korábban megtervezett útvonalak végösszegétől.

e-útdíj kalkulátor

e-útdíj kalkulátor

A 2013. július 1-től bevezetésre került az e-útdíj rendszer, melynek értelmében használatarányos útdíj megfizetésére kötelezettek a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek, melyek a hazai úthálózat, legyen az autópálya, autóút vagy meghatározott főút szakaszainak bármelyikét, igénybe veszik a közlekedéshez.

Letölthető útdíj kalkulátor Excelben

Letölthető útdíj kalkulátor Excelben

Egy egyszerű, letölthető xls-fájlt készítettünk, hogy segítsünk az útdíj kalkulálásában. Ha még nem számolta ki, mennyibe fog kerülni a használatarányos elektronikus útdíj, egy gyors regisztrációt követően e-mailben azonnal megküldjük Önnek az útdíj-kalkulátort. A kalkulátor a BI-KA Logisztika, a június 14-i útdíj konferencia egyik támogatója segítségével készült.

Útdíj útvonaltervező

Útdíj útvonaltervező

A térképes útvonaltervezővel ellátott tehergépjármű útdíj kalkulátor használatakor a kiindulási és célállomáson (és az esetleges közbülső megállási pontokon) kívül szükséges megadnunk a gépjármű kategóriáját, környezeti besorolását. Az útvonaltervezés eredményeképpen megtudjuk az autópályán és főúton megtenni tervezett kilométer hosszát is, ami alapján a kalkulátor megadja, hogy az autópályák és főutak, gyorsforgalmi utak esetében mekkora összeget kell megfizetnünk előre, hogy az adott útszakaszt használhassuk. A kalkulátor egyelőre tesztüzemben működik, hibák előfordulhatnak! Megértésüket köszönjük.

Útdíjbevallas.hu kalkulátor

Útdíjbevallas.hu kalkulátor

Útdíj bevallás meglevő WebEye ügyfeleinknek akár 0 forintért! A WebEye RoadPass funkcióval meglevő Ügyfeleink 0 forintos eszközáron és 0 forintos havidíjon Igényelhetnek HU-GO útdíj bevallására alkalmas szolgáltatást. A WebEye Road és a WebEye Road Mobile útdíj bevallásra alkalmas alapszolgáltatást nyújtó csomagjainkkal gyorsan és egyszerűen bevallhatja útdíj használatát.

Tuti menü