Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útdíj hitel képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Útdíj hitel - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Útdíj hitel
Keresés
Találatok száma - 5 db
A fuvarosok olcsó hitellel húzhatják ki az e-útdíj méregfogát

A fuvarosok olcsó hitellel húzhatják ki az e-útdíj méregfogát

Akár több hónap is eltelhet, mire a fuvarozók hozzájutnak a pénzükhöz, közben viszont az e-útdíjat előre kell fizetniük. A kettő közt az útdíjhitel lehet a megoldás, amelyért már sorba állhatnak a fuvarozók.

Duplázódik az útdíjhitelkamat

Duplázódik az útdíjhitelkamat

Nem boldogok a fuvarozók, mert a Széchenyi Útdíj Hitelprogramhoz négyszázalékos kamattámogatást ad a büdzsé, de a meghirdetett 5,5 helyett 10 százalékos THM-mel kerül hozzájuk Annak örülnek a fuvarozók, hogy megkezdte a használatarányos útdíj finanszírozását szolgáló útdíj-hitelkérelmek befogadását a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt.

Megkezdődött az útdíj hitelkérelmek befogadása

Megkezdődött az útdíj hitelkérelmek befogadása

Az útdíjfizetésre kötelezett gépjárművekre járművenként maximum 1 millió forintos, rulírozó jellegű forgóeszközhitelt igényelhetnek az Útdíj Hitelprogram keretében az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-nél regisztrált kis- és középvállalkozások.

Portfolio - indul az e-útdíj hitel program

Portfolio - indul az e-útdíj hitel program

A kormány a fuvarozókkal 2013. június 3-án kötött megállapodás alapján forgóeszköz hitellel segíti a 2013. július 1-től útdíj fizetésre kötelezett közúti szállítmányozókat - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményéből.

Útdíj hitel

Útdíj hitel

Az augusztus közepe óta igényelhető Útdíj Hitel nagy népszerűségnek örvend a fuvarozó vállalkozások körében. A hitelnyújtó KAVOSZ VF folyamatosan gyűjti és értékeli az igényléssel kapcsolatos visszajelzéseket, és ezek alapján jelenetős könnyítéseket vezet be november 1-jétől, így még könnyebben és gyorsabban juthatnak hitelhez a vállalkozások.

Tuti menü