Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útdíj híroldalak képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Útdíj híroldalak - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Útdíj híroldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
A HVG útdíj oldala

A HVG útdíj oldala

A jelenlegi díjköteles hálózat további felosztása, az újonnan átadott szakaszok beillesztése a rendszerbe, az utólagos és mobil fizetési lehetőség megteremtése, a HU-GO rendszer fejlesztése - többek között ezek szerepelnek az e-útdíj-rendszer kapcsán az idei tervekben a Világgazdaság szerint.

Hírhányó

Hírhányó

2014. január 9-től elérhető a módosult Általános Szerződési Feltételek a bevallási közreműködők adatszolgáltatására vonatkozó egyedi szerződéshez c. dokumentum, amely 2014. február 9-től lép hatályba.

Logportál - Útdíj hírek

Logportál - Útdíj hírek

közúti tranzitforgalom költségei akár nyolcszorosára is növekedhetnek, ez az áruszállítás vasútra terelését segíti. Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hogy a napokban nyilvánosságra kerülő kormányhatározat szerint 2013. július 1-jétől valósággá válhat a használatarányos útdíj régóta dédelgetett elképzelése.

Útdíj Hírek

Útdíj Hírek

Összesen 6513 kilométer hosszúságú hazai útszakaszt érint a 2013. július 1-jén életbe lépő, az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról szóló jogszabály. Sokakban felvetődhet a kérdés, miért nem volt elég a matricás fizetőrendszer bevétele? Hová kerül az a bevétel, amelyet a fuvarozóknak kell megfizetniük? Ezeket már sikerült tisztázni az új rendszer bevezetése előtt. Mindezekre a kérdésekre ad választ az Útdíjhírek oldal.

Útdíj oldal

Útdíj oldal

A hazai fuvarozói szakma legnagyobb kihívása 2013-ban a használatarányos útdíj fizetésére való átállás, valamint a díjfizetéshez szükséges technikai feltételeknek való megfelelés. A várakozások szerint a cégek döntő többsége a legkönnyebben az erre a célra alkalmas Plug & Play rendszerű, azaz csatlakoztatás után azonnal használható, beszerelést nem igénylő, vagy beszerelt, fixen telepített fedélzeti egység (OBU) használatával fog tudni megfelelni a megtett úttal arányos díjrendszernek.

Tuti menü