Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útdíj a közlekedésben képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Útdíj a közlekedésben - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Útdíj a közlekedésben
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az e-útdíj miatt is emeli a kézbesítési árakat a DHL

Az e-útdíj miatt is emeli a kézbesítési árakat a DHL

A lap hétfői cikke szerint a nemzetközi légi szolgáltatások esetén átlagosan 3,9 százalékkal, míg a belföldi és nemzetközi közúti szolgáltatásoknál 6,4 százalékkal emelkednek a szolgáltatások árai, amelyek magukban foglalják az e-útdíj többletköltségét is.

E-útdíj: a helyes járműadatok fontossága

E-útdíj: a helyes járműadatok fontossága

Tisztelt Tehergépjármű üzemeltető! Szeretnénk tájékoztatást nyújtani az elektronikus útdíjszedési rendszer használatával kapcsolatos fontos tudnivalókról, illetve felhívni figyelmét, hogy fontos a járműadatok pontos megadása gépjármű regisztrációkor és viszonylati jegy vásárláskor.

E-útdíj: Utólagos fizetési lehetőséget vezetnek be

E-útdíj: Utólagos fizetési lehetőséget vezetnek be

A használatot követő útdíj-fizetési lehetőséget vezet be a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a stabil üzleti vállalkozások részére - tájékoztatta a NÚSZ kommunikációs vezetője pénteken az MTI-t.

Magyar közlekedés - útdíj

Magyar közlekedés - útdíj

Lapunk, a Magyar Közlekedés közlekedési szakmai hetilap, mely megújult külsővel és megújult tartalommal áll az előfizetők rendelkezésére. Az elkövetkező időszakban nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni a magyar vasútra és a vasúti fejlesztésekre. A jövőben nagyobb szerepet szánunk szakmai mellékleteinknek.

Tuti menü