Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
OBU Webáruházak képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

OBU Webáruházak - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » OBU Webáruházak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gsm Protect OBU

Gsm Protect OBU

Az IntelliGuard & OBU legfőbb előnye a kis méret és az egyszerű üzembe helyezés. A fedélzeti egység fény-és hangjelzések segítségével tájékoztatja Önt a működési állapotokról és az útdíj-egyenlegéről. Kifejezetten azoknak a felhasználóknak terveztük, akik szeretik az egyszerűséget és a megbízhatóságot. Amennyiben a készülékhez hozzárendelt gépjármű tengelyszáma megváltozik, a tengelyszámot a HU-GO online felületén módosítani szükséges.

Hasznos eszközök

Hasznos eszközök

Szivargyújtós kivitelű eszköz, tengelyszám váltó kapcsolóval Szivargyújtós kivitel Tengelyszám váltási lehetőség hangjelzéssel Az OBU szoftvere távolról módosítható Szivargyújtós töltő egység a csomagban 12 hónap garancia Használati útmutató, ÁSZF, Jótállási jegy, Reg.szám Alap flottakövetési szolgáltatásokra alkalmas

Mobiletrack

Mobiletrack

Ezen az oldalon meg tudja vásárolni a Vario Pass & Go és NAVIGATOR termékeket. A vásárlás módjáról és menetéről az alábbiakban tájékozódhat. Vásárolja meg azonnal a Vario Pass & Go készüléket weboldalunkon. Néhány napon belül futárunk kiszállítja Önnek a készüléket a beszerelési- és használati utasítás kíséretében.

Szivargyújtós OBU

Szivargyújtós OBU

Próbálja ki minden kötelezettség nélkül a szivargyújtós OBU készüléket és a Webcontrol szolgáltatást! Az ajánlat 10.000 darab OBU-ra érvényes Biztosak vagyunk az OBU és a WebControl szolgáltatás minőségében. Tapasztalja meg Ön is a 100% megbízható minőséget!

Untrr - Románia

Untrr - Románia

The National Union of Road Hauliers from Romania presents its official web page, aiming both at the improvement of quality and volume of the supplied information, as well as at a quicker exchange of information. U.N.T.R.R. is meeting in this way the hauliers' need of information, presenting them, in a fast and correct way, the latest news in European road transport.

Webáruház

Webáruház

Az általunk forgalmazott fedélzeti egységek az Ön és cége számára is biztosítja az új rendszerre való zökkenőmentes átállást, mégpedig havidíj fizetése nélkül! Megszabadulhat a viszonylati jegy vásárlásával és használatával járó kényelmetlenségektől.

Tuti menü