Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedési portálok képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Közlekedési portálok - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Közlekedési portálok
Keresés
Találatok száma - 19 db
Autópálya

Autópálya

2013. november 1-től a Kormány 1600/2013. (IX. 3.) határozatának értelmében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. átvette az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) közútkezelői tevékenységét. Az üzletág átadás eredményeként az ÁAK Zrt. neve és tevékenyégi köre megváltozik és továbbiakban díjszedési és díjellenőrzési feladatokat lát el. Az ÁAK Zrt. új neve Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Az átszervezések következtében a www.autopalya.hu korábbi tartalmait az alábbi felületeken érheti el. Kérjük, böngészőjében és kedvencei között se felejtse el elvégezni a szükséges módosításokat!

Autópályák aktuális forgalmi helyzete

Autópályák aktuális forgalmi helyzete

Az autópálya-figyelő az okostelefonokon lévő google maps autós térképet használók gps adatai alpján működik. Az elküldött adatok alapján elemzi, hogy hol milyen sebességgel haladnak az autósok. Magyarország autópályáinak forgalmi térképe. Pillanatnyi helyzetkép a gépjárművek haladása alapján.

Betonút

Betonút

A Betonút Cégcsoport az ország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező építőipari vállalkozása, amely kizárólagosan hazai tulajdonban van. Bár az 1950-ben alapított Betonútépítő Vállalattól hosszú út vezetett a mai korszerű, holdingfelépítésű részvénytársaságig, az eltelt több mint fél évszázadot mégis a technikai és szakmai fejlődés, valamint a folyamatos profilbővülés jellemezte. Így az egykor a háborús újjáépítésre alapított vállalat kezdeti út-, vasút és repülőtér-építési feladatköréből kiindulva a mai Betonút Cégcsoport tevékenysége az építőipar szinte minden területét magában foglalja.

Budapesti Közlekedési Központ Hírszolgálata

Budapesti Közlekedési Központ Hírszolgálata

Budapest Főváros Önkormányzata a törvényben meghatározott fővárosi közlekedési tájékoztatási feladatait 1982. és 2012. között a FŐVINFORM-on, 2012. május 1-től a BKK INFO-n, a Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálatán keresztül láttatja el, melyet a Forgalomirányító Központban működtet.

CamionDriver

CamionDriver

Közlekedési, kamion és útdíj hírek minden mennyiségben. Egy független portál, ami összegyűjti a téméhoz tartozó közlekedési híreket. Camiondriver, a független legnagyobb magyarországi kamionos portál. Látogasson el hozzánk, és értesüljön a közlekedési hírekről első kézből!

Hungarocamion emlékoldal

Hungarocamion emlékoldal

Hazánk első, külföldre is fuvarozó vállalata, a Hungarocamion 1966. január elsején alakult. A cég járműparkja az alapításkor 270 járműből állt: Mercedes, Saurer, Skoda és Csepel autókból. A Csepelek később kicsinek és gazdaságtalannak bizonyultak, a kísérletek pedig, hogy az elavult erőforrást és erőátviteli egységet Mercedes motorra és váltóra cseréljék, nem jártak sikerrel.

Hungarokamion portál

Hungarokamion portál

Olyan privát tulajdonban lévő független oldal, melynek célja a kamionosok, fuvarozók tájékoztatása a munkájukat elősegítő hasznos információkkal, hírekkel! Kiemelten fontosnak tartjuk a jogszabályváltozások követését, valamint igyekszünk hasznos ötletekkel, tanácsokkal és ajánlatokkal segíteni és megkönnyíteni munkájukat!

Iho

Iho

Az iho az első átfogó hazai közlekedési hírportál. Jelenlegi dinamikus szerkezetét többszöri arculatváltás után nyerte el. Átfogó képet nyújt a kötöttpályás és a közúti közlekedés, a hajózás, valamint a repülés helyzetéről, az egyes közlekedési ágak szereplőinek tevékenységéről, gazdasági szerepvállalásáról, a közlekedésben lezajló folyamatokról. Tartalmi gerincét a felsoroltakon kívül a környezetvédelmi rovat adja. Küldetésünk a gyors és szakmailag hiteles tájékoztatás mindazoknak, akik a közlekedés híreiről első kézből kívánnak tájékozódni.

Kamion hírek

Kamion hírek

Mint minden januárban, idén is összeültek az amerikai teherautó-kereskedők szövetségének (ATD) küldöttei és megválasztották Az év amerikai teherautóját. A viszonteladók éves konferenciáján a résztvevők, iparági újdonságaikat is bemutatják egymásnak, illetve ekkor választják ki a legjobb járműveket is. A zsűri, mint ahogy az ilyenkor lenni szokott, szakújságírókból, szakértőkből álló csapat, ők az innováció, a dizájn, a biztonság és a vevőelégedettség alapján választja ki a legjobbat.

Hirdetés
Kamionplaza

Kamionplaza

A kereskedő cégeknek lehetőségük nyílik az oldal segítségével termékeik, akcióik további népszerűsítésére. Kereskedő Partnereink szolgáltatásunk segítségével lényegesen több terméket jeleníthetnek meg plázánkban, illetve egyedi bemutatkozó oldalon mutathatják be cégük tevékenységét. Kereskedő Partnereink továbbá hozzájutnak az oldalra érkező valamennyi ajánlatkéréshez is.

Közlekedés a Balaton körül

Közlekedés a Balaton körül

A Balatonhoz számos közlekedési eszközzel könnyedén el tudunk jutni. A balatoni régióban közlekedve út közben rengeteg gyönyörű ingatlan található, melyek szemkápráztató élményt nyújtanak és szépítik meg a balatoni térséget.

Közlekedési hírek inews

Közlekedési hírek inews

Közlekedési, sport és autós hírek. Sűrűn frissített közlekedési információk egy helyen. Traffipax információk, és egyéb események azonnali jelzése. Képek, videók, motoros hírek! Kövesse oldalunkat!

Logportál

Logportál

2005-ben alakultunk meg azzal a céllal, hogy a logisztikai válalkozások számára megfelelő megoldásokat nyújtsunk. Magyarország első Virtuális Logisztikai Központjának (VLK) megteremtése fűződik a nevünkhöz. Azokat a területeket keressük, ahol az elsődleges feladat az egymástól független szakterületek képviselői közötti kapcsolatépítés. Cégünk elsősorban projekt- , és megoldásorientált.

Magyar Közlekedés Online

Magyar Közlekedés Online

Az alapító Magyar Közlekedési Kiadó Kft. átadta a Magyar Közlekedés, a Navigátor és a Vezetékek Világa kiadói, valamint a szakkonferenciák - Magyar Vasút, Vasúti tréning, Szállítmányozás, Magyar Fuvarozói Főrum, Közösségi Közlekedés - rendezési és szervezési jogát a Fórum Média Kiadó Kft.-nek. Erről Győrfi Nóra, a Fórum Média Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója és Kiss Pál, a Magyar Közlekedési Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója 2013. július 29-én írt alá megállapodás. A lapok felelős kiadója augusztus 1-jétől Győrfi Nóra, Kiss Pál főszerkesztőként, Andó Gergely, Kuklai Katalin és Varga Violetta szerkesztőként, Bándy Zsolt lapigazgatóként vesz részt a további munkában.

Magyar Útügyi Társaság

Magyar Útügyi Társaság

A MAÚT tevékenységében az útügy területén működő igazgatási intézmények, kutatóhelyek, tervező és konzultáns vállalkozások, építő és kivitelező vállalatok és az önkormányzatok legjobb szakemberei vesznek részt, jól tükrözve a műszaki-szabályozási problémák sokszínűségét és a közös érdeket. A MAÚT mintegy 10 munkabizottságban és 50 szakbizottságban dolgozza ki közmegegyezésen alapuló műszaki-szabályozási anyagait, az útügyi ágazat szakmai vezetésével összehangoltan, s terjeszti elő jóváhagyásra az országos közúthálózaton való alkalmazás érdekében. Egyúttal - összhangban az európai gyakorlattal - alkalmazásra ajánlja önkormányzatoknak.

Utinform

Utinform

A 2013. évben 39 éves Útinform a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közúti szolgáltató igazgatóságának egyik osztálya. Az országos közúthálózatra vonatkozóan gyűjti és rendszerezi a közúti közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló körülményekről, eseményekről szóló fontosabb információkat, a közlekedés elősegítése érdekében tájékoztatja az úton lévőket és az érdeklődőket.

UTV - közlekedési képinformációs portál

UTV - közlekedési képinformációs portál

Az Utv segítségével figyelemmel kísérheti Budapest közlekedését, és mindezt élőben teheti! A legfontosabb csomópontok és kereszteződések kameráit tekintheti meg 0-24 órában. A kamerákon láthatóak az átlagsebesség, valamint a forgalomnagyság adatai, darabszám szerint mérve.

Tuti menü