Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útdíj információk linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Útdíj információk képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 74 db
A fuvarosok olcsó hitellel húzhatják ki az e-útdíj méregfogát

A fuvarosok olcsó hitellel húzhatják ki az e-útdíj méregfogát

Akár több hónap is eltelhet, mire a fuvarozók hozzájutnak a pénzükhöz, közben viszont az e-útdíjat előre kell fizetniük. A kettő közt az útdíjhitel lehet a megoldás, amelyért már sorba állhatnak a fuvarozók.

A HVG útdíj oldala

A HVG útdíj oldala

A jelenlegi díjköteles hálózat további felosztása, az újonnan átadott szakaszok beillesztése a rendszerbe, az utólagos és mobil fizetési lehetőség megteremtése, a HU-GO rendszer fejlesztése - többek között ezek szerepelnek az e-útdíj-rendszer kapcsán az idei tervekben a Világgazdaság szerint.

Autópálya

Autópálya

2013. november 1-től a Kormány 1600/2013. (IX. 3.) határozatának értelmében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. átvette az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) közútkezelői tevékenységét. Az üzletág átadás eredményeként az ÁAK Zrt. neve és tevékenyégi köre megváltozik és továbbiakban díjszedési és díjellenőrzési feladatokat lát el. Az ÁAK Zrt. új neve Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Az átszervezések következtében a www.autopalya.hu korábbi tartalmait az alábbi felületeken érheti el. Kérjük, böngészőjében és kedvencei között se felejtse el elvégezni a szükséges módosításokat!

Autópályák aktuális forgalmi helyzete

Autópályák aktuális forgalmi helyzete

Az autópálya-figyelő az okostelefonokon lévő google maps autós térképet használók gps adatai alpján működik. Az elküldött adatok alapján elemzi, hogy hol milyen sebességgel haladnak az autósok. Magyarország autópályáinak forgalmi térképe. Pillanatnyi helyzetkép a gépjárművek haladása alapján.

Autópályamatrica-árak Ausztriában

Autópályamatrica-árak Ausztriában

Ausztriában egységes autópályadíj van érvényben, amely 2013. december 1-jétől némileg emelkedik. Csak akkor használhatjuk az autópályákat, ha megvásároljuk az ehhez szükséges matricák valamelyikét, melyek a hazai benzinkutakon is beszerezhetőek.

Az e-útdíj miatt is emeli a kézbesítési árakat a DHL

Az e-útdíj miatt is emeli a kézbesítési árakat a DHL

A lap hétfői cikke szerint a nemzetközi légi szolgáltatások esetén átlagosan 3,9 százalékkal, míg a belföldi és nemzetközi közúti szolgáltatásoknál 6,4 százalékkal emelkednek a szolgáltatások árai, amelyek magukban foglalják az e-útdíj többletköltségét is.

Az MKFE kalkulátora

Az MKFE kalkulátora

Válassza ki a jármű kategóriáját, típusát, és egyéb adatait. Az adatokat el is mentheti. Ezt követően térképen, útvonaltervező segítségével tudja kiszámítani az összeget, amennyit az adott szakaszon, illetve szakaszokon fizetnie kell.

Az útdíj kiszámítása

Az útdíj kiszámítása

A 2013. december 1-jén életbe lépő 65/2013. (X. 31.) NFM rendelet miatt a HU-GO rendszerben új térképadatbázis kerül bevezetésre. Weboldalunk december 1-jétől az új adatbázist használja, emiatt az átállás után számított összegek eltérhetnek a korábban megtervezett útvonalak végösszegétől.

Betonút

Betonút

A Betonút Cégcsoport az ország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező építőipari vállalkozása, amely kizárólagosan hazai tulajdonban van. Bár az 1950-ben alapított Betonútépítő Vállalattól hosszú út vezetett a mai korszerű, holdingfelépítésű részvénytársaságig, az eltelt több mint fél évszázadot mégis a technikai és szakmai fejlődés, valamint a folyamatos profilbővülés jellemezte. Így az egykor a háborús újjáépítésre alapított vállalat kezdeti út-, vasút és repülőtér-építési feladatköréből kiindulva a mai Betonút Cégcsoport tevékenysége az építőipar szinte minden területét magában foglalja.

Hirdetés
Budapesti Közlekedési Központ Hírszolgálata

Budapesti Közlekedési Központ Hírszolgálata

Budapest Főváros Önkormányzata a törvényben meghatározott fővárosi közlekedési tájékoztatási feladatait 1982. és 2012. között a FŐVINFORM-on, 2012. május 1-től a BKK INFO-n, a Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálatán keresztül láttatja el, melyet a Forgalomirányító Központban működtet.

CamionDriver

CamionDriver

Közlekedési, kamion és útdíj hírek minden mennyiségben. Egy független portál, ami összegyűjti a téméhoz tartozó közlekedési híreket. Camiondriver, a független legnagyobb magyarországi kamionos portál. Látogasson el hozzánk, és értesüljön a közlekedési hírekről első kézből!

Cseh útdíjak - Wikipédia

Cseh útdíjak - Wikipédia

Csehországban a 3,5 tonnát meghaladó, négykerekű járművekre elektronikus útdíjszedő készüléket kell felszerelni. A készülék mikrohullámú technológiát használva kommunikál az autópályákon elhelyezett fizetőkapukkal, mikor a jármű elhalad alattuk. A készülék által kiadott hangjelzés tájékoztatja a vezetőt arról, hogy az útdíjat rendben elszámolták. Az útdíj kifizetése történhet előre feltöltéssel, illetve utólagos kiszámlázással.

Duplázódik az útdíjhitelkamat

Duplázódik az útdíjhitelkamat

Nem boldogok a fuvarozók, mert a Széchenyi Útdíj Hitelprogramhoz négyszázalékos kamattámogatást ad a büdzsé, de a meghirdetett 5,5 helyett 10 százalékos THM-mel kerül hozzájuk Annak örülnek a fuvarozók, hogy megkezdte a használatarányos útdíj finanszírozását szolgáló útdíj-hitelkérelmek befogadását a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt.

e-útdíj kalkulátor

e-útdíj kalkulátor

A 2013. július 1-től bevezetésre került az e-útdíj rendszer, melynek értelmében használatarányos útdíj megfizetésére kötelezettek a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek, melyek a hazai úthálózat, legyen az autópálya, autóút vagy meghatározott főút szakaszainak bármelyikét, igénybe veszik a közlekedéshez.

E-útdíj: a helyes járműadatok fontossága

E-útdíj: a helyes járműadatok fontossága

Tisztelt Tehergépjármű üzemeltető! Szeretnénk tájékoztatást nyújtani az elektronikus útdíjszedési rendszer használatával kapcsolatos fontos tudnivalókról, illetve felhívni figyelmét, hogy fontos a járműadatok pontos megadása gépjármű regisztrációkor és viszonylati jegy vásárláskor.

E-útdíj: Utólagos fizetési lehetőséget vezetnek be

E-útdíj: Utólagos fizetési lehetőséget vezetnek be

A használatot követő útdíj-fizetési lehetőséget vezet be a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a stabil üzleti vállalkozások részére - tájékoztatta a NÚSZ kommunikációs vezetője pénteken az MTI-t.

Gps Plus

Gps Plus

Cégünk 2010 elején alakult, a HM Arzenál Zrt. GPS Divízió jogutódaként. Meg kell említeni a még korábbi elődöt is: HM Elektronikai Igazgatóság Zrt. GPS Divíziója. Két régi dolgozó az alapító - összesen 30 év GPS tapasztalattal, akikkel mérnöki iroda jelleggel számos szakember dolgozik együtt különféle projekteken. Üzemeltetjük, javítjuk, továbbfejlesztjük az elődök által telepített rendszerek központjait, illetve GPS egységeit. Természetesen szolgáltatunk Jármű-felügyeletet, illetve forgalmazunk teljes rendszereket, saját fedélzeti egységeket is mind a régebbi, mind a legfrissebb rendszereinkhez.

Tuti menü