Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hu-go hírek képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Hu-go hírek - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Hu-go hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kérdőív a HU-GO mobilalkalmazásról

Kérdőív a HU-GO mobilalkalmazásról

Hamarosan új fizetési lehetőséggel bővül a HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer. A Nemzeti Mobilfizetési Szolgáltató Zrt. fejlesztésének köszönhetően az úthasználati díj mobiltelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül is kiegyenlíthető lesz, kényelmesen, gyorsan, többletköltség nélkül. A szolgáltatás folyamatos fejlesztésénél figyelembe kívánjuk venni a felhasználók igényeit és tapasztalatait. Az online kérdőív kitöltésével hozzájárulhat a HU-GO mobilalkalmazás ügyfélbarát működéséhez.

Módosult a bevallási közreműködőkre vonatkozó ÁSZF

Módosult a bevallási közreműködőkre vonatkozó ÁSZF

2014. január 9-től elérhető a módosult Általános Szerződési Feltételek a bevallási közreműködők adatszolgáltatására vonatkozó egyedi szerződéshez c. dokumentum, amely 2014. február 9-től lép hatályba. Az új dokumentumot az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

Nem drágulnak az úthasználati díjak

Nem drágulnak az úthasználati díjak

2014. januártól az úthasználat után sem az e-matricás, sem a HU-GO e-útdíj rendszerben nem változnak az úthasználati díjak. A megtett úttal arányos díjfizetés bevezetésével a közúti szektor forrásai jelentősen bővültek. Az ebből származó bevételekből az útdíjtörvény alapján a hazai közúthálózat üzemeltetése, fenntartása, fejlesztése valósul meg.

Tájékoztató az utólagos fizetési konstrukció igényléséről

Tájékoztató az utólagos fizetési konstrukció igényléséről

A módosított Általános Szerződési Feltételek értelmében új lehetőséggel bővült a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szolgáltatásainak köre, amely a megtett úttal arányos elektronikus útdíj utólagos elszámolását teszi lehetővé azon ügyfelek részére, akikkel erre vonatkozólag Egyedi Útdíjfizetési Szerződést köt a NÚSZ. Z

Tuti menü