Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyakran ismételt útdíj kérdések képes leírás - Útdíj információk.tlap.hu
részletek »

Gyakran ismételt útdíj kérdések - Útdíj információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utdij.tlap.hu » Gyakran ismételt útdíj kérdések
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Az e-útdíj elszámolása mellett kiaknázható a GPS-flottakövető rendszer számos egyéb funkciója is. A Secret Control flottakövetése alkalmas a logisztikai munka hatékony segítésére, ennek révén a diszpécser pontosan tudhatja, melyik autó merre jár, a megfelelő döntést hozhatja, ha át kell vezényelnie valamelyiket egy új feladatra. Az elektronikus nyomkövetés segít abban is, hogy egyenként mérjék az autók kihasználtságát, elektronikus útnyilvántartást is vezethetnek ezzel a megoldással. A gyík-ban minden útdíjjal kapcsolatos kérdést megtalál.

Hu-go gyík

Hu-go gyík

A megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszer bevezetése 2013. július 1-jétől hazánkban is bevezették a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6500 km (2013. december 1-jétől) hosszú szakaszaira vonatkozik.

I-Track gyík

I-Track gyík

Az iData Kft. - mely 100%-ban magyar tulajdonú - 2005 óta foglalkozik műholdas nyomkövető, útvonal nyilvántartó, járműkövető és lopásvédelmi rendszerek fejlesztésével, gyártásával, üzemeltetésével és értékesítésével. A nálunk dolgozó magasan kvalifikált mérnökök, azonban ennél régebben, több mint 15 éve ezzel a témával foglalkoznak.

Mobile Track gyik

Mobile Track gyik

A bevallásnak külön költsége nincs. Navigátor készülék esetén a kommunikációs költséget tartalmazza a járműlogisztikai szolgáltatás díja, Vario Pass & Go készülék esetén a készülék ára tartalmazza a kommunikációs díjat az első 24 hónapra. A 25. hónaptól fizetendő kommunikációs díjat a honlapon található aktuális árlista tartalmazza.

Tuti menü